Uskalla kasvaa – me kasvamme kanssasi

Oletko kiinnostunut pääomasijoittamisen maailmasta?
Haluatko työskennellä kasvavien ja kansainvälistyvien yritysten parissa?

Teemme Tesissä päivittäin sijoitustoimintaa, jolla on suuri vaikutus kohdeyrityksiemme kymmenille tuhansille työntekijöille ja sitä kautta koko yhteiskunnalle. Luomme yhdessä kasvua ja työpaikkoja sekä ratkomme kestävän kehityksen haasteita. Pääomasijoitusten rinnalla jaamme tietoa ja osaamista yritysten kasvun vauhdittamiseksi ja suomalaisen pääomamarkkinan kehittämiseksi.

Pääomasijoittaminen vaatii vahvaa asiantuntijaosaamista. Kannustamme henkilöstöä jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Tavoitteenamme on yhä monimuotoisempi osaamisten ja näkökulmien yhdistäminen.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista rekrytointisivustojen lisäksi verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Arvojemme mukaisesti teemme yhdessä rohkeita ratkaisuja

Etsimme ennakko-
luulottomasti ratkaisuja

Sparraamme itseämme, toisiamme, kohdeyhtiöitämme sekä rahastojamme jatkuvasti kohti parempia ratkaisuja. Olemme uteliaita uusille ilmiöille ja toimintatavoille.

Vaikutamme ja kehitämme
aktiivisesti ja rohkeasti

Olemme aktiivinen kohdeyritysten ja pääomasijoitusmarkkinan kehittäjä. Olemme hyviä työssämme ja työskentelemme rohkealla otteella.

Teemme tulosta
yhdessä

Yhdistämme yrittäjät ja heille parhaat yhteistyökumppanit. Jaamme tietoa, teemme yhdessä ja opimme toisiltamme.

Trainee-ohjelma

Tesin trainee-ohjelmaan valitaan vuosittain yliopisto-opiskelijoita, jotka perehtyvät sijoitusanalyytikon, data-analyytikon tai viestinnän ammattilaisen työhön noin puolen vuoden ajan. Trainee-jakson aikana opiskelijat pääsevät näyttämään osaamistaan monipuolisella yritys- ja rahastokentällä.

Haluatko kuulla lisää?
Ota yhteyttä.
Anna Kilpi
Johtaja, Henkilöstö- ja lakiasiat